Piatră naturală și decorativă

Santorina – rapid, sigur, pe veci

Lucrările noastre

Noi producem, nu revindem!

În contul companiei, mai mult de 20 de ani de producție de succes și profesionalismul de masterat cu experiență.

Mai mult de 20 de ani, compamia „Santorina” vinde piatră naturală de înaltă calitate dintr-o gamă largă: marmură, granit, onix, travertin, cuarțit și gresie și realizează tot felul de lucrări cu piatră naturală: fabricarea produselor, confecționarea pereților și a fațadelor cu piatră naturală, restaurarea suprafețelor din piatră.

Fabrica  noastra este echipata cu mașini avansate de cele mai renumite mărci europene pentru tăiere și prelucrare a produselor din piatră de orice complexitate.

Lucrătorii companiei „Santorina” sunt  gata să realizeze soluțiile cele mai complexe și inovatoare din piatră pentru proiectul dumneavoastră.

Avantajele Noastre

Eficiență aprovizionării

Orice volume, tot felul de piatră, din orice țară la cele mai mici prețuri

Lucrăm fără intermidiari

Cel mai mare sortiment disponibil în Moldova. Producție proprie

Prețuri mici

Prețuri cele mai accesibile  pentru piatră naturală și artificială de înaltă calitate

Cel mai scurt timp

Indiferent de complexitatea comandei, nu vă vom forța să așteptați mult

Marmură, Cuartz, Granit si Bio Marmură

Santorina – una dintre cele mai mari companii din Republica Moldova, care se ocupă de piatră naturală, care oferă clienților cele mai bune mostre de cuart, marmură, granit și bio marmură din întreaga lume. Principala diferență dintre Santorina și alte companii este că nu ne ocupăm de furnizarea de produse finite, dar avem propria noastră întreprindere pentru producția și prelucrarea pietrei naturale, ceea ce ne permite să garantăm calitatea fiecăruia dintre produsele noastre. Colaborăm atât cu designeri, cât și cu clienți privați, oferind tuturor condițiile cele mai favorabile de cumpărare și sprijinul deplin al comenzii.

Vizitați showroom-ul nostru

Întreaga gamă a materialului este prezentată în showroom-ul nostru. Lucrătorii noștri vor ajuta să alegeti cea mai bună opțiune pentru Dvs.

Efectuați măsurători

Instalatorii se îndreaptă spre unitatea Dvs. (casă, apartament, birou, gospodărie), unde sunt îndepărtați pentru a începe executarea ordinului

Livrare

În cel mai scurt timp, comanda Dvs. va fi făcută și instalată, după ce vă veți bucura de nobilimea pietrei naturale

La cheie

La cererea clientului, facem absolut toate lucrările la cheie. Dvs numai trebuie să accepți munca făcută.